Σελίδα υποδοχής και επιλογής γλώσσας
 Καλώς ήλθατε
 
 Ο Δήμος Νέας Ζίχνης
 
 Δημ. Διαμερίσματα
 
 Ιστορική αναδρομή
 
 Δημογραφικά στοιχεία
 
 Λαογραφικό Μουσείο
 
 Χρήσιμα Τηλέφωνα
 
 Οδηγός Αγοράς
 
 Το Βήμα του Δημότη
 
 Διάφορα
 
 Δημ. Εκλογές 2002
 
 Δημ. Εκλογές 2006
 
 Δημ. Εκλογές 2010
 
 Ιστοσελίδες Δημοτών
& Επιχειρήσεων

 
 Υπέρ-Συνδέσεις
 
Ελληνο-Γερμανικό Online-Λέξικο
 
 Χάρτης πλοήγησης
 
 Στοιχεία ιστοσελίδας
 

Καλώς ήλθατε στον Δήμο Νέας Ζίχνης (Νομός Σερρών)

Αλήθεια, πως μας βρήκατε εδώ "πάνω" στην ανατολική Μακεδονία, κοντά στα σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας; Μήπως μάθατε ότι ο Δήμος Νέας Ζίχνης είναι ο δεύτερος σε μέγεθος Δήμος του Νομού Σερρών και ήρθατε από περιέργεια; Μήπως ήρθατε ψάχνοντας κάτι ή κάποιον; Μήπως αναζητάτε προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές; Ή μήπως απλά "χαθήκατε" στο Διαδίκτυο και βρεθήκατε δίχως πρόθεση στης παρούσες σελίδες;

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο κάθε επισκέπτης της επαρχίας Φυλλίδος και συνεπώς του Δήμου Νέας Ζίχνης, τόσο μας τιμά όσο και μας χαροποιεί ιδιαίτερα:
 
Καλώς μας βρήκατε!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο παρόν ιδιωτικός ιστότοπος αναφέρεται στον πρώην "καποδιστριακό" Δήμο Νέας Ζίχνης και δεν ενημερώνεται πια. Για περισσοτερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Ζίχνης.

Επειδή η ενότητα στα Γερμανικά διαφέρει αρκετά από τις σελίδες στα Ελληνικά,  σας προτείνουμε να  επισκεφτείτε και τις δυο ενότητες.

Αγαπητέ cyber-επισκέπτη,
δυστυχώς δεν μπορούμε να σου προσφέρουμε πολλά :-(
nea zihniΣίγουρα και δίχως δεύτερη κουβέντα, ο σημαντικότερος επαρχιακός Δήμος του Νομού Σερρών θα έπρεπε να παρέχει τόσο στους περαστικούς επισκέπτες, όσο μάλλον ακόμα περισσότερα στους μόνιμα εγκλωβισμένους Δημότες μια λειτουργική και εύχρηστη παρουσία στο WEB, όπως άλλωστε το επιβάλουν πλέον και σχετικές νομικές διατάξεις. Γιατί άραγε ο Δήμος Νέας Ζίχνης δεν εμφανίζεται στο χάρτη της σύγχρονης επικοινωνιακής κοινότητας; Το λαϊκό ρητό μάλλον τα λέει όλα: "... και τα παράπονα στον Δήμαρχο ..."!

Όμως, αψηφώντας τις αντίξοες συνθήκες, κάποιοι Δημότες αποφάσισαν να επενδύσουν χρόνο και χρήμα στην ανάπτυξη μιας "ανεπίσημης" παρουσίασης του τόπου τους. Χάριν του έργου αυτού, ο Δήμος Νέας Ζίχνης μπορεί να επισκεφτεί πλέον και μέσω διαδικτύου.

festivalΘερμή παράκληση: όσοι επιθυμούν να υποστηρίξουν την ανάπτυξη της παρούσας τοποθεσίας, παρακαλούνται να προσφέρουν το κάθε είδους υλικό που τυχόν κατέχουν, όπως φωτογραφικό υλικό, άρθρα, έγγραφα και ότι υλικό έχει σχέση με την ιστορία, τα έθιμα, την εξέληξη και την καθημερινή ζωή των κατοίκων της περιοχής. Χρήματα δεν έχουμε να προσφέρουμε, ωστόσο εκτός από την δόξα υπάρχουν και δυνατότητες υλικής αμοιβής σε μορφή καταχώρησης υπερσυνδέσεων και δωρεάν προβολής :-)
Νέα Ζίχνη
macedoniaΓια μια γρήγορη ματιά στα περιεχόμενα της τοποθεσίας δείτε το site map. Η δυνατότητα δωρεάν καταχώρισης στα ευρετήρια "Ιστοσελίδες Δημοτών & Επιχειρήσεων" και "Οδηγός Αγοράς" περιγράφεται στις έκαστες σελίδες. Φυσικά υπάρχει και ένα Βιβλίο Επισκεπτών: παρακαλούμε να το χρησιμοποιήσετε.
Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με το site παρακαλούμε να απευθυνθείτε όχι στο Δήμαρχο αλλά στο Webmaster :-)

nea zichni
Καλώς ήλθατε   Ο Δήμος Νέας Ζίχνης   Δημοτικά Διαμερίσματα   Τηλέφωνα & Διευθύνσεις   Οδηγός Αγοράς   Ιστορικά στοιχεία   Δημογραφικά στοιχεία   Λαογραφικό Μουσείο   Βήμα του Δημότη   Διάφορα   Εκλογές 2002 /Ι   Εκλογές 2002 /ΙΙ   Εκλογές 2002 /ΙΙΙ   Εκλογές 2006   Εκλογές 2010   Ιστοσελίδες Δημοτών & Επιχειρήσεων   Υπερσυνδέσεις   Sitemap   Στοιχεία ιστοσελίδας